Test Levensloop

Welkom op de inschrijvingspagina van Team Mega Ferre beweegt voor Levensloop Edegem editie 2022!!!
Na 2 jaar te hebben moeten overslaan willen we dit jaar voor de 4de keer deelnemen aan dit mooie initiatief van de Stichting tegen Kanker. 💙💙💙

Graag dus hieronder ingave van uw naam/voornaam/e-mail EN 2 voorkeuren van uren en dagen dat het voor u het beste zou uitkomen, we vragen er 2 om het zo goed mogelijk te kunnen invullen… Het spreekt vanzelf dat we voor de nachtelijke uren ook wel wat volk kunnen gebruiken. Dat zijn de moeilijkste tijden, nietwaar. Staat er al iemand op het uur van voorkeur, geen probleem, er morgen meerdere personen hetzelfde uur wandelen.

Na inschrijving krijgt u te zien op welk rekeningnummer u het inschrijvingsgeld mag overschrijven.

OPGELET, uw inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld !

We rekenen op jullie sportieve steun !!!

De Stefkes danken u alvast hartelijk ! 💙💙💙

    Geslacht *

    Lopen of wandelen ? *

    Selecteer uw EERSTE keuze wanneer u zich zou kunnen vrijmaken, tussen zaterdag 8/10 15:00 en zondag 9/10 15:00 (Ceremoniën in acht genomen).

    Selecteer uw TWEEDE keuze wanneer u zich zou kunnen vrijmaken, tussen zaterdag 8/10 15:00 en zondag 9/10 15:00 (Ceremoniën in acht genomen).

    Gelieve enkele seconden te wachten nadat u op Bevestigen heeft geklikt, dan zal u de bevestiging zien verschijnen. U ontvangt ook een bevestigingsmail van ons.