Wat een super mooie dag, die zondag 10 oktober.

Gestart met een speciaal gevoel want wat ging die dag brengen, maar wat een prachtige editie was dit !!!

 

Het was een editie met extra uitdagingen , ook voor onze administratie. Wie komt er nog wel? Maar vooral , wie komt er niet meer?
Sommige waren heel vroeg ingeschreven voor de editie van 2020 ( lees dec 2019 ) en wisten niet meer dat ze nog ingeschreven waren voor deze uitgestelde editie. 😬
Maar ook , wat ging het geven?
Na lange tijd was dit voor de meesten het eerste grote event met heel veel mensen bij elkaar! Ook voor ons , hoe ging zoiets verlopen ? Wat konden we ervan verwachten?
 
Awel! Ik kan jullie zeggen dat wij ( De Stefkes ) en de dames van de vzw enorm blij waren met de opkomst en nog meer met de manier hoe iedereen zich weer ingezet heeft voor onze goede doelen.
Voor mij persoonlijk ( papa van Ferre ) voelde het aan alsof het een blij weerziens was met familieleden die je een lange tijd niet had mogen zien. 😍
Gisteren sprak een teamlid hele mooie woorden uit ! Om het met haar woorden te zeggen, het voelde aan om mijn “TeamMegaFerre familie” 😍😍💙💙 terug te zien.
 

Deze collectie is dus een weergave van onze collectie van foto’s van familie 😍, het is te zeggen de meeste foto’s zijn van de hand van Mark Verhoft (dank dank dank), heb je echter zelf nog foto’s van je loop die dag, of heb je ze gedeeld en staan er niet online, laat het ons weten en/of stuur ze dan gerust door naar teammegaferreloopt (at) gmail (dot) com.We plaatsen die dan asap bij in dit album.

Alvast veel plezier op deze pagina !
(TIP: klik op de eerste foto van deze pagina en dan kan je door de foto’s browsen met de pijltjestoetsen!)