De vzw With Love by Ferre staat op zondag 23 april in een eigen tentje op het bedrijvendorp op de DVV 10 Miles & Marathon.
 
Vanaf 9u30 kan u in tentje nummer 130 terecht voor de ophaling van uw t-shirt en nummer (het nummer zal overigens al vastgespeld zitten op het Team Mega Ferre t-shirt !!!).
U hoeft dus NIET zelf uw borstnummer en/of shirt gaan ophalen bij de organisatie, u komt enkel ineens naar tentje nummer 130 en daar wordt alles geregeld.
Dat tentje zal overigens duidelijk herkenbaar zijn aan de 2 mooie blauwe vlaggen die ervoor zullen staan !!! Details over de lokatie vindt u hieronder terug…

Dit tentje is tevens ook de bewaarplaats voor de sporttassen, alwaar al de lopers van ons team hun spullen kunnen achterlaten, indien gewenst. LET WEL : ENKEL lopers van ons team want da’s alles waar men op voorzien is !
Aan het t-shirt zal niet alleen reeds het nummer bevestigd zijn maar ook een labeltje. Dat labeltje moet aan rugzak/sporttas bevestigd worden als die worden afgeven.
Op het labeltje staat de naam en startnummer van de loper en zo kunnen de rugzakken makkelijk terug gevonden worden achteraf.
Wanneer men de rugzak komt afhalen hoeft er alleen maar naar het startnummer te kijken! Handig he!

Bij het afhalen van uw nummer & t-shirt krijgt men ineens de goodie-bag, dewelke dan ineens kan weggestoken worden in de sporttas of rugzak!
 
Ondanks het feit dat deze bewaarplaats enkel bemand zal worden door zeer betrouwbare helpers en wij 200% zeker zijn dat er niets zal gebeuren, willen we toch even meegeven dat noch de vzw With Love by Ferre noch Team Mega Ferre loopt voor verantwoordelijk zijn voor verlies of diefstal.
 
Dit is het programma van de wedstrijden :
 
 
 Mbt de eerste 4 wedstrijden kunnen we enkel meegeven goed op tijd richting tentje 130 te komen zodoende u tijd genoeg heeft om uw rugzak af te geven en zich klaar te maken voor uw wedstrijd.
 

Mbt de DVV 10 Miles, daar loopt Team Mega Ferre mee in wave 3, in groep, dus daar is de vertrektijd 15u30 !

Ook daar dus thuis goed op tijd vertrekken en richting tentje 130 !
 
We zouden ook graag per wedstrijd een groepsfoto nemen dus graag op tijd ! 🙂
 
Bedankt alvast voor uw deelname en wij zien alvast enorm uit naar zondag 23 april, we hopen u ook ?!?
 
Misschien deze links ook nog meegeven, daar staat nog meer details :
 
http://www.sport.be/antwerp10miles/2017/nl/info/