Beste lopers en sympathisanten,3850f644cb-cosy

Het is ondertussen al meer dan 6 jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van onze Mega Ferre.
Maar dit wil niet zeggen dat we stil blijven zitten en niet vooruit gaan.
Zoals de meeste wel weten werkt Lotti ( mama van Ferre ) samen met Monica en Elke in de VZW “With Love by Ferre”, om zo Ferre zijn droom en onvoorwaardelijke liefde door te geven aan andere zieke kindjes en gezinnen.

In 2015 zijn wij deze groep opgestart om iets te terug te doen voor een goed doel.
We kozen toen voor ” Team Mega Ferre loopt voor Kinderkankerfonds “.

Dit jaar willen we ons graag voor het zesde jaar op rij inzetten voor de vzw With Love by Ferre.
Wat voor ons natuurlijk een logische keuze is ! Info over de vzw is terug te vinden op de website of op de Facebook-pagina.

De Stefkes hebben dit jaar opnieuw een “persoonlijk goed doel” gekozen. We willen centjes ophalen voor Lano en zijn familie.
Ervoor zorgen dat ze zonder zorgen kunnen kiezen voor de beste behandelingen, dat eventuele hotelovernachtingen geboekt kunnen worden, dat er zaken gekocht kunnen worden om het verblijf voor Lano in het ziekenhuis te veraangenamen, dat ze mooie momenten kunnen beleven, samen, buiten de ziekenhuismuren, momenten die de strijd makkelijker maken en voor een adempauze zorgen…

Voorgaande edities waren steeds een enorm succes, waarvoor onze dank ! Foto’s en info over de vorige edities kan u uiteraard terug vinden op deze website!

Wij zijn hiervoor natuurlijk weer op zoek naar zeer gemotiveerde lopers en sympathisanten om ons bij te staan en te helpen om zo veel mogelijk centjes op te halen voor het goede doel.

Verdere info ivm inschrijving en sponsoring vindt u op deze website !
Registratie kan hier en een overzicht van de lopers vindt u hier !

Wij danken jullie alvast voor jullie inzet en betrokkenheid om hier wederom een succes van te maken.

Mvg

Grignard Stefan ( papa van Ferre )