ONZE REKENING BLIJFT OPEN

TOT EN MET VRIJDAG 10 MEI !

Sponsor ?

Dat wij ons gaan inzetten voor een bijzonder goed doel dat zou al duidelijk moeten zijn, maar laat ons het toch nog even voorstellen: ons goede doel vzw With Love by Ferre.
Hoe u hier een bijdrage aan kunt leveren, dat willen wij hier graag uitleggen.

Hoe kun je sponsoren?SponsorsWanted

Kies om te beginnen een loper uit onze loperslijst, die vind je hier ! 🙂

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons helpen een zo groot mogelijke bijdrage voor de vzw With Love by Ferre bijeen te brengen.

Particulieren, potentiële sponsors, kunnen een loper (of lopers) kiezen uit onze loperslijst en dan een bedrag overschrijven op rekeningnummer  IBAN BE74 7310 4162 5907 t.n.v. “Team Mega Ferre” met vermelding van de naam (of namen) van uw favoriete loper(s) bij wie het bedrag dient bijgeschreven worden.
Eens dit bedrag bij ons geregistreerd is komt u mee op onze “Wall of Fame” die je hiernaast terug vindt (of hieronder als je de pagina via een smartphone bekijkt).
Maar het allerbelangrijkste, je maakt met die storting vele kindjes gelukkig !

Bedrijven kunnen ons sponsoren in ruil voor een eervolle vermelding met logo en link op onze website. Daarnaast zullen wij ook de naam van je bedrijf meenemen op onze Facebook pagina. Formaat in overleg en afhankelijk van het bedrag.
Wil u graag op het t-shirt staan van onze lopers ? Dat kan, contacteer ons via Contact. Deadline hiervoor is 7 april !

Bedankt.

Sponsors_bedankt

maatconcept
mabo-interieur

Overzicht sponsors