Dankzij onze samenwerking met DJ Wout en DJ Stijn VM kunnen wij dit jaar onze lopers van Team Mega Ferre nóg iets meer aanbieden !

Elke woensdag, tot en met de week van de Antwerp 10 Miles & Marathon, zullen wij hier een nieuw dj-set aanbieden bestaande uit een mix van recente & hedendaagse commerciële dansmuziek, hetzij hier rechts op de pagina te downloaden, hetzij te streamen via Mixcloud, gratis en voor niets, enkel om u te motiveren !!!
Woensdag 18 april zal er dan een ‘specialleke’ verschijnen om u er op 22 april vlotjes door die 10 Miles te loodsen !

Wout Van Dessel en Stijn Van Mol zijn geen onbekenden voor Team Mega Ferre. Beide heren hebben het hart meer dan op de juiste plaats en verleenden in het verleden reeds hun medewerking al door gratis, voor het goede doel, te komen draaien op Megadance for Mega Ferre, een heus dance event in 2015, met tal van top DJ’s, dat kon rekenen op een enorme opkomst.
Wederom stellen zij nu hun kunnen ten dienste van het goede doel door elk om beurt wekelijks een dj-set aan te bieden van hedendaagse commerciële dansmuziek. Wij hopen zo nog meer mensen te stimuleren om mee te lopen in Team Mega Ferre op 22 april op de Antwerp 10 Miles & Marathon.

Wat is podcasting?

Podcasting is een digitale manier om u te “abonneren” op een radioprogramma of andere audiocontent. U kunt dit aanbod via podcasting beluisteren wanneer en waar u het wil.
Op deze pagina kan u wekelijks een nieuwe aflevering downloaden en offline beluisteren. 
U kan deze podcasts ook beluisteren op allerlei toestellen zoals een vaste computer, een laptop, een tablet, een smartphone of een mp3-speler. 

Mixcloud

Naast de mogelijkheid tot downloaden biedt “Team Mega Ferre loopt voor…” ook een eigen Mixcloud-kanaal aan.

Mixcloud is een Britse online muziekstreaming-service die het luisteren en verspreiden van radioprogramma’s, DJ-mixen en podcasts mogelijk maakt.
Zo simpel als de app downloaden op je smartphone, “Team Mega Ferre loopt voor…” volgen en hopla je kan extra genieten van je loopjes ter voorbereiding van de Antwerp 10 Miles !!! (of de 5K of Marathon ;-)…)

Wij wensen jullie alvast veel plezier !!!