hartje2-png

Lano, een jongetje van 4 jaar met kanker

Met onderstaande tekst startte afgelopen december 2021 de mama van Lano, Natascha Van de Velde, een steunactie op www.steunactie.be.

Lano, een spring in het veld. Het meest energieke mannetje dat ik ken. Kon van de ene op de andere moment niet meer stappen. Naar spoed, daar opgenomen op de dienst pediatrie en de volgende dag onder de MRI waarna al snel de diagnose kwam. 

Mevrouw, Lano heeft een kwaadaardige tumor op zijn ruggenmerg.

De volgende dag werden we overgebracht naar de dienst oncologie in het UZA. Waar Lano met spoed werd geopereerd. 

We staan voor maanden van chemo en revalideren in de hoop dat de tumor verdwijnt & Lano weer kan stappen en spelen.

 
“Lano, een spring in het veld.
Het meest energieke mannetje dat ik ken…”

Onder het motto “Toeval bestaat niet” is dit op ons looppad gekomen!

Na het enorme succes van 2020-2021 met als persoonlijk goede doel ❤️🍀Love For Stella 🍀❤️ zijn wij deze week in contact gekomen (toeval of niet?) met de familie van Lano. Dat één van de Stefkes dit verhaal oppikte was duidelijk geen toeval. De Stefkes hadden niet veel meer nodig en zagen dat het goed was om opnieuw voor een tweede goede doel te kiezen.

De komende maanden zullen dan ook heftig worden voor dit gezin, denk maar aan chemo’s en revalidatie en waarschijnlijk ook vele ziekenhuisbezoeken met alles wat er jammer genoeg bijhoort. Graag willen wij dan ook vanuit Team Mega Ferre loopt voor …. ons steentje bijdragen en Lano voorstellen als ons “Persoonlijk Goede Doel van de Antwerp 10Miles 2022”.

Ervoor zorgen dat ze zonder zorgen kunnen kiezen voor de beste behandelingen, dat eventuele hotelovernachtingen geboekt kunnen worden, dat er zaken gekocht kunnen worden om het verblijf voor Lano in het ziekenhuis te veraangenamen, dat ze mooie momenten kunnen beleven, samen, buiten de ziekenhuismuren, momenten die de strijd makkelijker maken en voor een adempauze zorgen…

Uiteraard blijven we ook dit jaar de vzw With Love by Ferre trouw steunen en zal de opbrengst net als dit jaar verdeeld worden onder deze 2 goede doelen.

Met dit mooie nieuws willen we dan ook graag het jaar afsluiten !

Hopelijk kunnen we terug massaal op jullie rekenen om te sponsoren, mee te lopen of gewoon het verhaal te helpen dragen en verspreiden.
Want samen bereiken we zoveel meer! 👊🏻👊🏻👊🏻💙💙💙