Beste lopers en sympathisanten,3850f644cb-cosy

Het is ondertussen al meer dan 7 jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van onze Mega Ferre.
Maar dit wil niet zeggen dat we stil blijven zitten en niet vooruit gaan.
Zoals de meeste wel weten werkt Lotti ( mama van Ferre ) samen met Monica en Elke in de VZW “With Love by Ferre”, om zo Ferre zijn droom en onvoorwaardelijke liefde door te geven aan andere zieke kindjes en gezinnen.

In 2015 zijn wij deze groep opgestart om iets te terug te doen voor een goed doel.
We kozen toen voor ” Team Mega Ferre loopt voor Kinderkankerfonds “.

Dit jaar willen we ons graag voor het zesde jaar op rij inzetten voor de vzw With Love by Ferre.baloise antwerp 10 miles 2023
Wat voor ons natuurlijk een logische keuze is ! Info over de vzw is terug te vinden op de website of op de Facebook-pagina.

De Stefkes hebben dit jaar opnieuw een “persoonlijk goed doel” gekozen, namelijk RAYEN !

Rayen is een sportieve jonge kerel van 13 jaar. Hij vecht momenteel tegen een zeldzame vorm van leukemie. Sinds september 2022 heeft hij al meerdere chemokuren te verwerken gekregen. Het is zwaar en verloopt niet altijd even gemakkelijk, maar zowel Rayen als zijn mama proberen toch positief te blijven in deze zwarte periode in hun leven. Ook een beenmergtransplantatie zal nog nodig zijn voor Rayen. 

Via onderstaande link kunnen jullie het uitgebreid artikel over Rayen lezen 
—> https://www.gva.be/cnt/dmf20221202_96424935

Schrijf je dus zeker in, vertel het verhaal van Ferre en de vzw , vertel het verhaal van Rayen en hopelijk kunnen we er net als de voorbije jaren een geweldig loopfeest van maken en kunnen we samen iets betekenen voor anderen. Want samen kunnen we echt heel veel meer dan alleen!!!!

Voorgaande edities waren steeds een enorm succes, waarvoor onze dank ! Foto’s en info over de vorige edities kan u uiteraard terug vinden op deze website!

Wij zijn hiervoor natuurlijk weer op zoek naar zeer gemotiveerde lopers en sympathisanten om ons bij te staan en te helpen om zo veel mogelijk centjes op te halen voor het goede doel.

Verdere info ivm inschrijving en sponsoring vindt u op deze website !
Registratie kan hier en een overzicht van de lopers vindt u hier !

Wij danken jullie alvast voor jullie inzet en betrokkenheid om hier wederom een succes van te maken.

Mvg

Grignard Stefan ( papa van Ferre )