Onze goede doelen

Sinds enige tijd waren de Stefkes al aan het spelen met het idee om ook eens iets voor een ander goed doel te doen. Om dit goed doel mee op te nemen voor de AG Antwerp 10 Miles. Wel, op donderdag 23 januari 2020 konden zen het eindelijk publiek maken. Dat werd gedaan via onderstaande post op Facebook.

!!!!!! 💙💙 BIG NEWS 💙💙 !!!!!!

Beste lopers en sympathisanten,

Met heel veel TROTS en LIEFDE kunnen we jullie een mooi nieuwtje meegeven !!

Omdat we toch al enkele jaren een enorm mooi bedrag bij elkaar lopen, dankzij jullie , hebben ‘Team Mega Ferre loopt voor…” in samenspraak met Vzw With Love by Ferre beslist om dit jaar een extra goed doel te kiezen!
( PS: Vzw With Love by Ferre blijft wel het hoofddoel ! )

Liefst wilden we een goed doel waarbij we iets persoonlijks kunnen bereiken.

Omdat wij zelf enorm veel steun hebben mogen ervaren tijdens en na de behandelingen van Ferre*, zowel moreel als financieel, hebben we beslist om in die richting te denken.
Alleen wie kan je helpen, wie aanvaardt er hulp ?

Onder het motto: TOEVAL BESTAAT ECHT NIET! 👊👊💙💙

Ongeveer 3 weken terug kreeg één van de Stefkes een aanvraag om een pagina te volgen op Facebook.

❤️🍀 Love For Stella 🍀❤️

Na wat leeswerk was de klik meteen aanwezig ! Contact gezocht en we werden zeer warm ontvangen met ons voorstel. 😍💙. Goedkeuring gevraagd aan de ouders 👊👊👍.
Na een persoonlijke omschrijving van de papa van Stella wordt het ons nog meer duidelijk.
Wij staan hier meer dan 200% achter.
Zoveel herkenning en raakpunten, dit kan echt geen toeval zijn! 🙏🙏

Stella(Bella) zoals ze genoemd wordt door haar mama en papa is een echte WARRIOR van 10jaar! Strijdlustig,positief,creatief enz .. (doet me echt denken aan iemand 🤔💙). Stella haar lievelingskleur is BLAUW !! 😱

Lieve Stella, ouders, familie en vrienden, welkom in het leukste BLAUWE loopteam met het grootste BLAUWE 💙! 👊👊💙💙

Wil je meer over Stella weten? Lees verder onderstaand berichtje van de papa, want wie kan beter verwoorden wie Stella echt is!

” StellaBella is voor haar mama en papa het mooiste en liefste meisje van de hele wereld. Een dappere meid die van weinig terugdeinst en ook kan genieten van kleine dingen. Ze is zeer creatief en houdt van dansen met haar vriendinnetjes op de dansles of op TikTok. Stella haar lievelingskleur is blauw en het liefst zou ze een hond willen als huisdier. Hier kunnen mama en papa niet meer onderuit zodra ze genezen is. Een vrijdagfrietjesdag overslaan is voor haar geen optie. Stella heeft met haar leukemie reeds bewezen dat ze een echte Warrior is en wordt daarom veel gevraagd voor fotoshoots van warriors against cancer. Dit doet ze echt heel graag met prachtige resultaten. Ook deze keer laat ze zien hoe mentaal sterk ze is. GOGO StellaBella 💪🥊
Quote: I believed I could so I did (it again) ”

We hopen te kunnen rekenen op jullie 💙 om opnieuw een mooi team te kunnen vormen voor With Love by Ferre & StellaBella !

💙💙💙

De Stefkes !

En zo begon dit nieuwe initiatief !

Wil je meer over onze 2 goede doelen lezen, dat kan op deze pagina’s With Love by Ferre & Stella, StellaBella !!!

💙💙💙

Delen op : Facebooktwittermail