BESCHERM JEZELF EN ANDEREN !

Mondmaskers zullen een belangrijke rol spelen in de exitstrategie van de coronacrisis.
Team Mega Ferre wil hier zijn steentje aan bijdragen en brengt een uniek mondmasker op de markt.

Bestel dit mondmasker en maak mee het verschil! Voor jezelf, voor de ander én voor onze 2 goede doelen van de komende AG Antwerp 10 Miles !

With Love by Ferre &
❤️🍀 Love For Stella 🍀❤️

Op deze manier willen we toch nog iets meer proberen te betekenen voor onze goede doelen in deze wel heel uitzonderlijke tijden. 💙💙💙

PRIJS : 9€ / STUK (excl. verzending)

De Stefkes hebben over de keuze van het mondmasker enorm goed nagedacht en het toch wel wat tijd gegeven.
Uiteindelijk is er voor dit model gekozen omwille van de kwaliteit en comfort. Tevens is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een filter en kunnen de elastieken aan de oren versteld worden door de speciaal bijgeleverde ‘koordstoppers’.

* de getoonde afbeeldingen zijn zonder logo, zodra we echte voorbeelden hebben worden die hier getoond.

9 euro voor een mondmasker ?

Terechte vraag en er zijn inderdaad veel goedkopere modellen op de markt maar daar voldoen de gekozen materialen, aantal lagen of ontwerpen niet altijd aan de ‘hoge eisen’ van de Stefkes. Wij willen een degelijk produkt aanbieden dat mensen echt kan helpen in hun bescherming tegen het Corona-virus.

Zo zijn er mondmaskers bestaande uit 1 laag of vervaardigd uit polyester, ze zijn allemaal de revue gepasseerd maar niet goed genoeg bevonden voor ons. (Let wel, dit is onze visie daarom niet zozeer de juiste en het kan zijn dat anderen daar anders over denken, het blijft gewoon op dit moment nog een ‘moeilijke’ materie vinden wij)

De uiteindelijk door ons gekozen mondmaskers (WAVE 2 voor ons) zijn 2-laags en gemaakt in Europa. Het heeft twee lagen ademend OEKO-TEX® gecertificeerd katoen en dankzij het gebruikte elastaan, zit het comfortabel rond het gezicht. Het geeft het gezichtsmasker een stijlvolle uitstraling terwijl het nog steeds de neus en mond bedekt. Het is machinewasbaar op 60 graden. Let op: dit is geen medisch gezichtsmasker of PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen). Het bevat geen filter. Het is alleen ontworpen voor persoonlijk gebruik. Wassen voor gebruik.

Dit is GEEN medisch mondmasker. Mondmaskers bieden geen 100% bescherming tegen het Corona-virus. Volg steeds de veiligheidsvoorschriften van de overheid op.

Vragen over het juiste gebruik van een herbruikbaar mondmasker ?

Deze mondmaskers zijn niet geschikt voor kinderen -12j, we zullen tot nader order ook geen mondmaskers voor kinderen aanbieden.
We volgen hierin de richtlijnen van de overheid die aangeeft dat maskers voor -12j niet nodig zijn.
We bieden dit item niet aan als ‘alledaags’ gadget, het gaat om een gezondheidsproduct dat verantwoordelijk gebruikt dient te worden.

Beschrijving :

  • Gezichtsmasker gemaakt in Europa. 

  • Het heeft twee lagen ademend OEKO-TEX® gecertificeerd katoen en dankzij het gebruikte elastaan, zit het comfortabel rond het gezicht. 

  • Het geeft het gezichtsmasker een stijlvolle uitstraling terwijl het nog steeds de neus en mond bedekt. 

  • Het is machinewasbaar op 60 graden. 

  • Let op: dit is geen medisch gezichtsmasker of PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen). 

  • Het bevat geen filter. Het is alleen ontworpen voor persoonlijk gebruik. 

  • Wassen voor gebruik.

Overtuigd om te bestellen?
Vul dan onderstaand formulier in!

Team Mega Ferre, With Love by Ferre en Stella danken u alvast!

💙💙💙