Beste lopers en sympathisanten,3850f644cb-cosy

Het is ondertussen al meer dan 7 jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van onze Mega Ferre.
Maar dit wil niet zeggen dat we stil blijven zitten en niet vooruit gaan.
Zoals de meeste wel weten werkt Lotti ( mama van Ferre ) samen met Monica en Elke in de VZW “With Love by Ferre”, om zo Ferre zijn droom en onvoorwaardelijke liefde door te geven aan andere zieke kindjes en gezinnen.

In 2015 zijn wij deze groep opgestart om iets te terug te doen voor een goed doel.
We kozen toen voor ” Team Mega Ferre loopt voor Kinderkankerfonds “.

Dit jaar willen we ons graag voor het zevende jaar op rij inzetten voor de vzw With Love by Ferre.
Wat voor ons natuurlijk een logische keuze is ! Info over de vzw is terug te vinden op de website of op de Facebook-pagina.

De Stefkes hebben dit jaar opnieuw een “persoonlijk goed doel” gekozen, namelijk LOÏC !

Loïc is een vierjarig, goedlachs en stoer kereltje die op 8 mei 2023 de verschrikkelijke diagnose Leukemie (ALL) kreeg. Leukemie, ook wel bloedkanker of kanker van de witte bloedcellen genoemd.

Ondertussen is Loïc al 7 maanden in behandeling in het UZ Gent. Daar is hij door een reeks verschillende therapieën moeten gaan met allerhande chemo en medicatie die voorlopig gelukkig wel zijn werk doet! Oef!

Loïc slaat zich erdoor als een echte superheld maar toch zijn de bijwerkingen die hij ondervindt en de strikte regels die het gezin voor zijn veiligheid moeten toepassen niet te onderschatten!
De weg naar genezing en einde behandeling is nog heel ver weg. Loïc zal nog tot minstens juni 2025 in behandeling blijven. Met telkens elke maand chemotherapie en verschillende medicatie maar dan wel op lagere dosis. Nadien nog jaren opvolging en blijven leven met de grootste schrik van alle ouders ‘Dat hij maar niet hervalt’.

Graag zetten wij als Team Mega Ferre ons “ beste loopbeentje voor “ om dit gezin te helpen. Daarvoor rekenen wij uiteraard weer op jullie talrijke opkomst bij de Antwerp 10Miles van 2024.

Samen bereiken we zoveel meer dan individueel !

Schrijf je dus zeker in, vertel het verhaal van Ferre en de vzw , vertel het verhaal van Loïc en hopelijk kunnen we er net als de voorbije jaren een geweldig loopfeest van maken en kunnen we samen iets betekenen voor anderen. Want samen kunnen we echt heel veel meer dan alleen!!!!

Voorgaande edities waren steeds een enorm succes, waarvoor onze dank ! Foto’s en info over de vorige edities kan u uiteraard terug vinden op deze website!

Wij zijn hiervoor natuurlijk weer op zoek naar zeer gemotiveerde lopers en sympathisanten om ons bij te staan en te helpen om zo veel mogelijk centjes op te halen voor het goede doel.

Verdere info ivm inschrijving en sponsoring vindt u op deze website !
Registratie kan hier en een overzicht van de lopers vindt u hier !

Wij danken jullie alvast voor jullie inzet en betrokkenheid om hier wederom een succes van te maken.

Mvg

Grignard Stefan ( papa van Ferre )


UPDATE 19/01/2024: 

De vzw With Love by Ferre heeft ondertussen laten weten dat ze hun deel van de sponsoring gaan schenken aan Loïc. De vzw wil graag een ander pad bewandelen, hiervoor zijn ze momenteel nog steeds informatie aan het verzamelen en alles aan het afwegen of deze piste haalbaar is voor hen. Dit is dan ook de reden waardoor er al enige tijd weinig of geen activiteit is rond de vzw.

Ze gunnen de centjes dus liever aan een actiever doel ! 🩵🩵🩵

 
 

Praktische info mbt de Baloise Antwerp 10 Miles vindt u hier.