Daar er toch wel al menige leden van Team Mega Ferre het gewend zijn van trails op gpx-bestanden te lopen, dachten de Stefkes om ‘hun collectie’ ook op het web te plaatsen, en waar beter dan op deze website ;-)…
In deze collectie zitten bestanden van gekende of minder gekende trails, korte en/of lange afstanden, maar evengoed zelf ineengestoken trails. We hopen dat jullie er plezier aan kunnen beleven !
Heb je er zelf een leuke, aarzel niet ons te contacteren, dan plaatsen we die mee online.

Kijk ook zeker op de pagina Websites voor gpx-bestanden van o.a. ExtraTrail en Trail en Famenne, afstanden van 5, 10, 20 en 40 km, echt aanraders !

Toch even meegeven dat er echter voor- en tegenstanders zijn van het publiceren van gpx-bestanden.

Tegenstanders zeggen wel eens dat routes over privé of niet-opengestelde domeinen gaan en enkel opengesteld zijn voor gelegenheden zoals hardloop wedstrijden en dat je dat moet respecteren.

Wij respecteren dit zeker ook maar we denken ook dat iedereen zelf moet bepalen hoe hij/zij de routes gebruikt. We gebruiken zelf routes vaak als basis om eigen routes te bouwen of uit interesse voor de gebieden waar wedstrijden worden gehouden.

Als je een beetje zoekt op de gangbare route websites of op websites van wedstrijden dan vind je ze sowieso ook.
Wij promoten zeker niet het doorkruisen van niet-opengestelde domeinen maar omdat je ze toch overal tegenkomt maken we een klein deel van onze verzamelde routes beschikbaar voor eigen gebruik.

Doe er je ding mee maar respecteer altijd de grondeigenaren !

We gaan er van uit dat als je gpx-bestanden downloadt, je weet waar je met bezig bent, je die eerst bestudeert en ze dan gaat gebruiken. Wij geven geen ondersteuning op deze bestanden, noch zijn we er verantwoordelijk voor. Dit is gebruik op eigen risico!

Veel plezier !

1 f82159ab09 Drielandenpunt-trail 3965537f23
Thuis / Drielandenpunt-trail
ThumbNaamGrootte
ThumbBE-10K-Drielandenpunttrail.gpx

Download Link kopiëren
87.14 KB
ThumbBE-19K-Drielandenpunttrail.gpx

Download Link kopiëren
160.57 KB
ThumbBE-28K-Drielandenpunttrail.gpx

Download Link kopiëren
218.34 KB
ThumbBE-36K-Drielandenpunttrail.gpx

Download Link kopiëren
403.07 KB

4

GPX

GPX