De vzw With Love by Ferre staat die dag weer in een eigen tentje op het bedrijvendorp op de AG Antwerp 10 Miles.
 
Vanaf 9u30 kan u in tentje nummer 112 terecht voor de ophaling van uw t-shirt en nummer (het nummer zal overigens al vastgespeld zitten op het Team Mega Ferre t-shirt !!!).
 
BELANGRIJK : Covid Safe Ticket

 LET WEL OP, om op zondag toegelaten te worden tot de startbox moet je beschikken over een Covid Safe Ticket.
Vergeet dus NIET om op voorhand de Covid Safe-app te downloaden op je smartphone.
Ter plaatse kan je zondag dit CST laten scannen op één van de CST scanningsposten in het bedrijvendorp. Vergeet ook je ID-kaart niet.
Je ontvangt dan een polsbandje waarmee je – in combinatie met een geldig borstnummer – in het startvak toegelaten wordt.

Hou hier aub rekening mee want hier gaat waarschijnlijk wel wat tijd verloren gaan ! Kom dus zeker op tijd !
(Naarmate de week vordert zal hier waarschijnlijk nog meer info omtrent verstuurd worden dat het nog duidelijker wordt).

Je geldig borstnummer haal je op bij ons aan tentje nummer 112 en daar wordt alles geregeld. 
Ons tentje zal overigens duidelijk herkenbaar zijn aan de 2 mooie blauwe vlaggen die ervoor zullen staan !!! Details over de lokatie, van onze tent én scanningposten, vindt u in de links hieronder terug…

Klik HIER voor het overzichtsplan van Linkeroever

Klik HIER voor het detailplan van het Bedrijvendorp

Hier is tevens ook de bewaarplaats voor de sporttassen, alwaar al de lopers van ons team hun spullen kunnen achterlaten, indien gewenst. LET WEL: ENKEL lopers van ons team want da’s alles waar men op voorzien is !
Aan het t-shirt zal niet alleen reeds het nummer bevestigd zijn maar ook een labeltje. Dat labeltje moet aan rugzak/sporttas bevestigd worden als die worden afgeven.
Op het labeltje staat de naam en startnummer van de loper en zo kunnen de rugzakken makkelijk terug gevonden worden achteraf.

Wanneer men de rugzak komt afhalen hoeft er alleen maar naar het startnummer te kijken! Handig he!

Bij het afhalen van uw nummer & t-shirt krijgt men ineens de goodie-bag, dewelke dan ineens kan weggestoken worden in de sporttas of rugzak!
Ondanks het feit dat deze bewaarplaats enkel bemand zal worden door zeer betrouwbare helpers en wij 200% zeker zijn dat er niets zal gebeuren, willen we toch even meegeven dat noch de vzw With Love by Ferre noch Team Mega Ferre loopt voor verantwoordelijk zijn voor verlies of diefstal.

Dit is het programma van de wedstrijden :

10.30u Alpro Kids Run 1,8 km (4-12 jaar)
11.30u AG Antwerp Short Run 6,8 km
13.30u AG Antwerp 10 Miles
(start van ons team is om 14.20 u)

Mbt de Antwerp 10 Miles, daar loopt Team Mega Ferre mee in WAVE 3, in groep, dus daar is de vertrektijd 14u20 ! Ook daar dus thuis goed op tijd vertrekken en richting tentje 112 !

We zouden ook graag voor elke wedstrijd een groepsfoto nemen dus ten laatste 30 minuten voor de start verwachten we iedereen aan de tent voor een leuke foto ! 🙂

Bedankt alvast voor uw deelname en wij zien alvast enorm uit naar zondag 10 oktober, we hopen u ook ?!?

Misschien deze links ook nog meegeven, daar staat nog meer details :

Hoe er geraken ?

De AG Antwerp 10 Miles start en finisht op Linkeroever en maakt ook een lus in de binnenstad, op Rechteroever. De beste manier om naar Antwerpen te komen is via het openbaar vervoer en/of per (deel)fiets. Wie toch met de auto komt, kan best vermijden de Schelde te kruisen in de buurt van Antwerpen. Er zullen immers een aantal belangrijke tunnels afgesloten worden.

Voor het autoverkeer worden volgende belangrijke tunnels afgesloten op zondag 10 oktober:

– Kennedytunnel in de richting van Nederland afgesloten van 11u30 tot 17u
– Waaslandtunnel in beide richtingen afgesloten van 9u30 tot 19u
– Jan De Vostunnel afgesloten richting Antwerpen van 10u30 tot 17u
– Bolivartunnel afgesloten richting centrum van 10u30 tot 17u

Daarnaast zullen er ook heel wat straten op Linkeroever en in de binnenstad afgesloten zijn voor het autoverkeer. Automobilisten blijven best ‘op hun eigen oever’ en kunnen hun wagen achterlaten op een Park and Ride aan de rand van de stad om dan over te stappen op het openbaar vervoer of een deelfiets.

De gemakkelijkste manier om je tijdens de AG Antwerp 10 Miles te verplaatsen is te voet, in combinatie met een (deel)fiets. Hou er bij het uitstippelen van je route wel rekening mee dat je op zondag 10 oktober niet met de fiets van Linkeroever naar Rechteroever of omgekeerd kan.

Drie manieren om (als voetganger) de Schelde te kruisen:

– Voetgangerstunnel tussen Sint-Jansvliet en Linkeroever (enkel voetgangers; tussen 9u30 en 20u)
– Sint-Annaveer (gratis; extra capaciteit voorzien) tussen het Steenplein en Linkeroever (enkel voetgangers; tussen 10u en 19u)
– Tram 3, 5, 9 of 15

De capaciteit van de drie opties wordt doorlopend gemonitord. Stewards wijzen je de weg naar de snelste optie. Volg dus zeker hun instructies.

Je kan jouw fiets parkeren in verschillende tijdelijke fietsenstalling op beide oevers:

Rechteroever:
– Op Sint-Jansvliet, aan de ingang van de voetgangerstunnel
– Op het Steenplein, aan de veerdienst

Linkeroever:
– aan het Frederik van Eedenplein

Supporteren

Of het nu prachtig weer is of het is grijs en miezerig, sfeer is er altijd op de dag van de 10 Miles. Langs de verschillende parcours zullen 35 opzwepende animaties voor een extra motivatieboost zorgen. Supporters kunnen bijvoorbeeld hun favoriete deelnemer aanmoedigen door hun persoonlijke supportersfoto op te laden via de website. Die foto wordt dan getoond op groot scherm aan het halfwegpunt op het moment dat hun held daar passeert.

Meer informatie vindt u op http://www.sport.be/antwerp10miles/nl/info/ of op https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/werken-events/antwerp-10-miles-10-oktober-2021