AG Antwerp 10 Miles 2020 UITGESTELD

UPDATE dd 20 maart 2020

Het is intussen voldoende duidelijk hoe ernstig we allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus moeten nemen.
Die zullen sowieso nog een hele tijd gelden.

De gezondheid van elke deelnemer, medewerker, kortom, van ieder van ons primeert, en dus heeft de organisatie vandaag beslist om AG Antwerp 10 Miles te verschuiven naar de herfst van dit jaar, hoezeer zij er – wellicht net als jijzelf – naar uitkeken.
Zodra een nieuwe datum voor AG Antwerp 10 Miles bekend is, zullen we die ook snel communiceren en hernemen we onze inschrijvingen.

Hieronder het bericht van de organisatie gepost op social media :

Het is intussen voldoende duidelijk hoe ernstig we allemaal de maatregelen ter verdere verspreiding van het coronavirus moeten nemen.
Die zullen sowieso nog een hele tijd gelden en wij zullen voorzorgen moeten blijven nemen, zelfs eens het normale leven stilaan zou kunnen hernemen.
Op de AG Antwerp 10 Miles komen erg veel mensen samen en dus moeten wij als organisator onze verantwoordelijkheid blijven nemen.
De gezondheid van elke deelnemer, supporter, medewerker, kortom, van ieder van ons primeert!
Dus hebben we in overleg met de stad Antwerpen beslist om de AG Antwerp 10 Miles, gepland op zondag 26 april, te verschuiven naar de herfst van dit jaar.
Weet dat ook wij – wellicht net als jijzelf – ons er volop voor aan het voorbereiden waren en dit dus ook erg jammer vinden.
Zowel wij als organisator, als de stad en onze partners, moeten met allerlei zaken schuiven en moeten ruimte maken in de diverse kalenders.
We blijven ook rekening houden met alle richtlijnen vanuit de overheid. Zodra we in overleg de nieuwe, definitieve datum kennen, zullen we die ook aankondigen.
Al wie zich al ingeschreven had, krijgt een persoonlijke e-mail.

Intussen kan je vanaf 24 april wel al de AG Antwerp 10 Miles virtueel lopen en vanaf nu ook tal van andere events. Zo blijf je bewegen en kan je dat ook virtueel blijven delen met anderen. Check daarvoor zeker ons pas gelanceerde Keep Moving platform: www.keepmoving.eu

Hou het gezond, blijf alle gezondheidsrichtlijnen opvolgen en tot snel!

Team Mega Ferre stopt dus tijdelijk ook de inschrijvingen.

Volg gerust onze Facebook-pagina voor updates over de nieuwe datum, of stuur een mailtje naar info@teammegaferrelooptvoor.be als je op die manier op de hoogte wil gehouden worden !

Veel succes en alvast bedankt voor jullie begrip !

Delen op : Facebooktwittermail